Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di speck Alto Adige IGP a striscioline
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 100 g di Brie a pezzi piccoli
- 20 g di gherigli di noci, sminuzzati grossolanamente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2117 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto rosmarino e speck
25 Min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Risotto lardo e crescenza al miele
35min
Risotto alla birra
35min
Risotto affumicato
35min
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Risotto pere e Taleggio
40 min
Risotto con pancetta, noci e panna
35min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35min