Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1350 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 350 g di asparagi verdi puliti
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di mascarpone
- ½ cucchiaino di sale
- 1 scalogno in quarti
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 17-18 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2623 kJ / 627 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 33.3 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto radicchio e salsiccia
35min
Risotto asparagi e zafferano
35min
Risotto con asparagi, gelato al Parmigiano Reggiano e aceto balsamico
11 godz.
Risotto brie e asparagi
30min
Risotto asparagi e fragole
35min
Risotto al salmone con crema di porri
40min
Risotto salmone e finocchio
35min
Risotto con zucca e Taleggio
45min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30min