Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 40 g di pancetta di maiale dolce a cubetti (1 cm)
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di spinaci freschi lessati, ben strizzati
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 740 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro
- 20 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1690 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto spinaci e piselli
35min
Risotto burrata e piselli
40min
Risotto integrale ai profumi mediterranei
45 Min
Risotto verde con spinaci e pancetta
45 Min
Risotto ai peperoni e tonno
40min
Risotto spinaci e gamberetti
30min
Risotto alla campagnola
30min
Risotto con scarola, patate e crescenza
40min
Risotto alle melanzane
45 Min
Risotto con la zucca e pancetta
40min
Risotto con zucca e Taleggio
45 Min
Risotto alla castellana
35min