Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolle in quarti
- 1 spicchio di aglio senza l'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (3x3 cm)
- 80 g di vino bianco secco
- 200 g di passata di pomodoro
- 300 g di acqua calda (non bollente)
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 300 g di patate pelate e a fette sottili (5 mm)
- 200 g di fagiolini verdi freschi spuntati e a pezzi piccoli (2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 879 kJ / 210 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 7.2 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di tacchino, patate e piselli
1h 30min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Polpette classiche
1h
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Spezzatino di vitello con purè di patate (6 porzioni)
1h 20min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Spezzatino di manzo alla catalana
2h
Costine in umido
1h 20min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h
Ragù di carne mista
1h 30min