Spezzatino di vitello con patate e fagiolini

Spezzatino di vitello con patate e fagiolini

3.7 92 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 10min
5 porzioni

Ingrediënten

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 50 g di cipolle in quarti
  • 1 spicchio di aglio senza l'anima
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (3x3 cm)
  • 80 g di vino bianco secco
  • 200 g di passata di pomodoro
  • 300 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 300 g di patate pelate e a fette sottili (5 mm)
  • 200 g di fagiolini verdi freschi spuntati e a pezzi piccoli (2 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 23 g
Calorieën 879 kJ / 210 kcal
Vetten 7.2 g
Vezels 2.3 g
Koolhydraten 12.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...