Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di gherigli di noci
- 40 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pancetta affumicata a dadini
- 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
- 50 g di vino bianco
- 900 g di acqua calda
- 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- 100 g di panna fresca liquida
- 10 g di burro
- prezzemolo tritato, a piacere
- pepe macinato fresco, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2983 kJ / 713 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 44.4 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto rosmarino e speck
25min
Risotto alla valdostana
35 min
Risotto alla birra
35 min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35 min
Risotto affumicato
35 min
Risotto con Brie, speck e noci
35 min
Risotto ai quattro formaggi
40 Min
Risotto alla castellana
35 min
Risotto con salsiccia e piselli
40 Min
Pasta integrale con toma Piemontese filante
30 min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35 min
Risotto ai peperoni e tonno
40 Min