Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 40 g di cipollotto in quarti
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di carciofi mondati (300 g se da pulire) a spicchi
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 14-15 minuti)
- 60 g di vino bianco secco
- 740 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ - 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 150 g di gamberetti sgusciati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 65.8 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40min
Risotto al nero di calamari
40min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1h 5min
Risotto zucchine e gamberi
1 Std. 15 Min
Risotto spinaci e gamberetti
30min
Riso ai frutti di mare
1h 40min
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30min
Risotto alla pescatora
35min
Risotto al ragù bianco di mare
30min
Risotto ai funghi porcini
35min