Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cipolla in quarti
- 1 gambo di sedano a pezzi (3 cm)
- 1 carota, pelata e a pezzi (3 cm)
- 30 g di burro
- 600 g di trippa precotta a listarelle (2 cm)
- 3 foglie di salvia fresche, lavate ed asciugate (optioneel)
- 500 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa -
50
g di passata di pomodoro
of 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro - 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 250 g di fagioli bianchi di Spagna, scolati e sciacquati
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1318 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Costine di maiale alle verze
1h 20 min
Fegato alla veneziana
35 Min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10min
Trippa in rosso con patate
1h 30min
Trippa alla trasteverina
45min
Trippa all'empolese
1h 15 min
Trippa alla romana
2h
Trippa alla parmigiana
1h 20 min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Costine in umido
1h 20 min
Trippa alla fiorentina
1h 15 min