Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cipolla in quarti
- 1 gambo di sedano a pezzi (3 cm)
- 1 carota, pelata e a pezzi (3 cm)
- 30 g di burro
- 600 g di trippa precotta a listarelle (2 cm)
- 3 foglie di salvia fresche, lavate ed asciugate (optioneel)
- 500 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa -
50
g di passata di pomodoro
of 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro - 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 250 g di fagioli bianchi di Spagna, scolati e sciacquati
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1318 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Trippa all'empolese
1u. 15min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Trippa alla romana
2 Std.
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Trippa alla trasteverina
45 min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Coda alla vaccinara
3 Std.
Fegato alla veneziana
35 min
Trippa alla fiorentina
1u. 15min
Trippa in rosso con patate
1h 30min