Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di castagne cotte e pelate + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 bacche di ginepro
- 1 cipolla in quarti
- 250 g di salsiccia
- 250 g di funghi porcini freschi
- 300 g di riso
- 100 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 650 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di panna da cucina
- Parmigiano reggiano grattugiato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3138 kJ / 749 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto zafferano e pioppini
40 min
Risotto zucca e porcini
45 min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40 min
Risotto agli asparagi e vongole
1óra 15p
Riso patate e cozze
1óra
Gratin di cozze con patate e fagioli bianchi
1óra 10p
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1h 5min
Risotto con mele e funghi
40 min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35 min
Riso ai frutti di mare
1h 40 min
Risotto alle cozze
1h 5min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35 min