Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 100 g di cubetti di lardo
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco a metà, privato dei semi
- 50 g di gambo di sedano a pezzi
- 40 g di carota a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di trippa precotta, a listarelle
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 100 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo di carne, fatto in casa
of ½ dado per brodo (per 0,5 l di brodo) - ½ - 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2436 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 44.9 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 42.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trippa all'empolese
1h 15min
Trippa in umido
1h 10 min
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Trippa alla romana
2h
Trippa alla parmigiana
1h 20 min
Spezzatino alla birra scura
13 godz. 30 min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10 min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10 min
Coda alla vaccinara
3 godz.
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min
Fagioli con le cotiche
1 Std. 45 Min