Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di filetti di pesce bianco a cubetti (branzino, orata, rana pescatrice)
- 30 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 150 g di patate a cubetti (1-2 cm)
- 1 uovo
- 30 - 50 g di pangrattato
Pasta
- 300 g di farina
- 100 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 4 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di zucchine a cubetti (1-2 cm)
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di pomodorini ciliegia a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 100 g di gamberetti freschi sgusciati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2929 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 86.9 g
- Vetten
- 25.9 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli di pesce spada ai pistacchi
2h
Ravioloni neri ripieni di branzino
1h 45min
Fagottini al profumo di mare
1 Std. 40 Min
Tagliolini al nero di seppia con sugo ai gamberi
1 Std. 10 Min
Calamari ripieni
1sa 30 dk
Ravioloni verdi di mare
1 Std. 5 Min
Linguine ai gamberoni
30 Min
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4 godz.
Ravioli di ricotta e asparagi con riccioli di tuorlo (senza glutine)
2h
Ravioli ai carciofi
1sa 30 dk
Fagottini di polpo
1 Std. 40 Min
Tagliolini al sugo di spada
30 Min