Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 800 g di baccalà ammollato e dissalato, in tranci
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperoni cruschi, spezzettati a mano (vedere varianti)
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1786 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 27.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cime di rapa stufate
55min
Spigole all'acqua pazza
30min
Baccalà, patate e funghi
45min
Calamari ripieni
1h 30min
Carciofi alla romana
50min
Strascinati con mollica e peperoni cruschi
2h
Alici alla Reggina
45min
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1h
Cavatelli
1h 30min
Mousse di baccalà
45min
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1h 5min
Baccalà fritto in pastella
1 Std. 10 Min