Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 800 g di baccalà ammollato e dissalato, in tranci
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperoni cruschi, spezzettati a mano (vedere varianti)
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1786 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 27.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpetti affogati
45 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1 Std.
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Strascinati con mollica e peperoni cruschi
2h
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Baccalà all'olio con scarola e olive
1h 10min
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Zuppa di baccalà
1 Std.
Baccalá alle olive
25min