Baccalà con peperoni cruschi

Baccalà con peperoni cruschi

4.6 23 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 500 g di acqua
  • 800 g di baccalà ammollato e dissalato in tranci
  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di peperoni cruschi, spezzettati a mano (vedere varianti)
  • 1 pizzico di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 43.5 g
Calorieën 1786 kJ / 427 kcal
Vetten 27.1 g
Koolhydraten 2.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...