Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di seppie pulite e a strisce (1 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 1 ½ cucchiaini di sale
- 1 - 2 bustine di nero di seppia liquido
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- 4 fette di limone biologico per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1954 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 58.3 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Paccheri zucca e gamberoni
50 Min
Linguine ai gamberoni
30 Min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50 Min
Mezze maniche integrali allo spada e violette
1 Std. 5 Min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Sarde a beccafico
35 Min
Bavette con scampi all'arancia
15 Min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50 Min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 Min
Tonno in agrodolce
1 Std.
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50 Min