Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di mandorle pelate, non salate
Ripieno
- 20 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di scalogno
- 1 spicchio di aglio
- 1 uovo
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 - 1 ½ cucchiaini rasi di sale fino, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato, a piacere
- 700 g di funghi champignon freschi, puliti, i gambi e le cappelle separati
- 600 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 893 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caponata alla catanese
1h
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 min
Champignon ripieni al forno
1h
Polpette di funghi alla siciliana
50 min
Funghi ripieni di feta e spinaci
35 min
Fave al guanciale
35 min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1h
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Melanzane ripiene
1 Std. 30 Min
Carciofi ripieni
50 min
Ceci in umido
1 Std. 30 Min