Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di farina tipo 00
- 900 g di carne di agnello a pezzi (3 cm)
- 200 g di cipolle rosse di Tropea in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di sedano a pezzi (3 cm)
- 100 g di carote, pelate e a rondelle (3 mm)
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pomodori pelati
- 200 g di vino rosso
-
½
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
of ½ cucchiaino di dado per brodo fatto in casa - 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2280 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 49.7 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 32.9 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo in umido ai funghi
50min
Coniglio stufato
1sa 10 dk
Coniglio alla mediterranea
50min
Coniglio all'appetitosa
1sa 10 dk
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1 Std. 45 Min
Stufato di vitello
1h
Pollo alla romana
1sa 10 dk
Zuppa di pollo e funghi
55min
Spezzatino di agnello con cipolle
55min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Tacchino porchettato con contorno di patate
1 Std. 45 Min