Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di code di scampi
- 600 g di acqua
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di sedano a pezzi
- 30 g di scalogno
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pomodoro maturo a pezzi
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 50 g di vino bianco
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 bustina di zafferano
- pane tostato, a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1100 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 39.7 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli con ripieno di pesce
1 Std. 30 Min
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Scampetti con maionese alla senape
30min
Mazzancolle in crosta con salsa agrodolce
40min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Ravioli di patate e gamberi
1 Std. 20 Min
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2 Std. 20 Min
Castagnole ripiene
14h
Risotto alla crema di granchio
35min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Risotto al nero di seppia
35min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50min