Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di code di scampi
- 600 g di acqua
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di sedano a pezzi
- 30 g di scalogno
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pomodoro maturo a pezzi
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 50 g di vino bianco
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 bustina di zafferano
- pane tostato, a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1100 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 39.7 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Zuppetta di crostacei
40min
Ravioloni verdi di mare
1h 5min
Coniglio alla mediterranea
50min
Salmone in crosta di mandorle con tagliatelle agli asparagi
45min
Costolette di agnello in crosta
2h 30min
Risotto ai frutti della passione con scampi
1h 30min
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1h 5min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Crostata ricotta e confettura di visciole
1h 50 min.
Ravioli con ripieno di pesce
1h 30min