Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di code di gambero, sgusciate e pulite
- 30 g di scalogno a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 100 g di albumi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- pangrattato q.b.
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1184 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 25.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mitili ripieni alla ligure
1 godz. 50 min
Uova in camicia con pancetta e peperoni arrostiti
35 min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1óra
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2h 20min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1h 35min
Frittelle di baccalà
12h 50min
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4 godz.
Salsicce mummie
1óra 10p
Marmitako di polpo
50min
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30min
Costolette di agnello in crosta
2óra 30p
Linguine con scampi al limone
20 min