Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di code di gambero, sgusciate e pulite
- 30 g di scalogno a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 100 g di albumi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- pangrattato q.b.
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1184 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 25.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gamberi in salsa cocktail
10min
Crema chantilly
35min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Cozze ripiene alla pugliese
1 Std. 25 Min
Cacciucco
1 Std. 20 Min
Linguine con scampi al limone
20min
Cozze alla Medoc
50 Min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Fritto misto di verdure e baccalà
45 Min
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30 Min
Friselle cozze e polpo
30 Min
Gratin di cozze con patate e fagioli bianchi
1h 10min