Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di formaggio, tipo Caciocavallo silano, a pezzi
- 200 g di nduja calabrese, preferibilmente di Spilinga
Condimento
- 300 g di pomodori maturi, a pezzi
- 300 g di melanzane, senza buccia, a tocchetti (1-2 cm)
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 60 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di foglie di basilico fresche, lavate
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Terminare la preparazione
- 1 bergamotto, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- foglie di basilico fresche, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2904 kJ / 694 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 43.9 g
- Vetten
- 44.3 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lagane e ceci in purea
1h 20 min
Buns (panini classici per hamburger)
4 Std. 35 Min
Pasta fresca senza uova
1h 35 min
Ravioli di pesce spada ai pistacchi
2h
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2h 20min
Ravioli con ripieno di pesce
1h 30min
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1 godz. 5 min
Kroketi de atun
1h
Maltagliati al basilico con tartufi di mare
2h
Ravioli ai carciofi
1h 30min
Ravioli di patate e gamberi
1h 20 min
Cannolo siciliano scomposto
30min