Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 500 g di cozze fresche pulite
- 70 g di pane raffermo a pezzi
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglie di basilico, lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 3 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ peperoncino piccante rosso, senza semi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro
- 15 g di vino bianco
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 3799 kJ / 908 kcal
- Eiwitten
- 58.1 g
- Koolhydraten
- 66.8 g
- Vetten
- 47.3 g
- Vezels
- 6.6 g
Alternatieve recepten
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Tiella barese
1h
Linguine ai gamberoni
30min
Stelle di mare
30min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Riso patate e cozze
1h
Cozze allo zafferano
55min
Cozze ripiene
1h 30min
Mitili ripieni alla ligure
1h 50 min.
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min