Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cozze e riso
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 150 g di riso Parboiled (cottura 12 minuti)
- 500 g di cozze fresche pulite e spurgate
Ripieno
- 300 g di acqua
- 200 g di pane raffermo a pezzi
- 30 g di formaggio, tipo Rodez o altro formaggio stagionato (almeno 6 mesi)
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di salsiccia fresca piccante
- 50 g di Provolone, leggermente piccante a pezzi
- 3 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di pomodori pelati a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2376 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 69.3 g
- Vetten
- 22.5 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla marinara in bianco
50min
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
6h
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 Min
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 Std. 20 Min
Trippa all'empolese
1 Std. 15 Min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1 Std. 20 Min
Peperoni ripieni di brandade di baccalà
Geen beoordelingen
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50min
Ravioli ai carciofi
1 godz. 30 min
Cozze ripiene alla pugliese
1 godz. 25 min
Mitili ripieni alla ligure
1 Std. 50 Min