Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cozze e riso
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 150 g di riso Parboiled (cottura 12 minuti)
- 500 g di cozze fresche pulite e spurgate
Ripieno
- 300 g di acqua
- 200 g di pane raffermo a pezzi
- 30 g di formaggio, tipo Rodez o altro formaggio stagionato (almeno 6 mesi)
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di salsiccia fresca piccante
- 50 g di Provolone, leggermente piccante a pezzi
- 3 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di pomodori pelati a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2376 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 69.3 g
- Vetten
- 22.5 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Astice in bella vista
1h 15 min
Pepata di cozze
45 min
Tiella barese
1h
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25 min
Pepata di cozze
55 min
Cozze allo zafferano
55 min
Fagottini al profumo di mare
1 Std. 40 Min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 min
Insalata di polpo mediterranea
4h
Ragù alla barese
4h
Insalata di mare con citronette all'aglio
2u. 25min
Polpo in bottiglia
9 Std. 10 Min