Pizzo Salentino con la gialletta

Pizzo Salentino con la gialletta

4.7 7 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 30min
8 fette

Ingrediënten

Impasto
  • 450 g di acqua
  • 1 cucchiaino zucchero
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco
  • 600 g di farina tipo 0
Ripieno
  • 500 g di porri a rondelle
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 150 g di mortadella a fette
  • 100 g di olive nere denocciolate
  • 500 g di pomodori gialli a metà
  • 150 g di provola dolce a fette

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 fetta

Eiwitten 19 g
Calorieën 2355 kJ / 563 kcal
Vetten 25.9 g
Vezels 5.8 g
Koolhydraten 63.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...