Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di acqua
- 50 g di farina di mais bianca bramata
- 70 g di olio di semi di girasole
- 70 g di latte intero
- 70 g di vino bianco secco
- 120 g di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 2 uova
- 500 g di farina tipo 00
- 180 g di uva passa, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 411.6 kJ / 98.3 kcal
- Eiwitten
- 0.9 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 5.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papassini sardi
8h 45min
Tetù
1 Std. 50 Min
Chiacchiere salate
55min
Pitte pie calabresi
1h 30min
Biscotti al profumo di arancio
2 Std.
Ravioli dolci fritti
1 godz.
Ventaglietti ricoperti
2 Std. 40 Min
Biscotti di marzapane
30 min
Tiliccas sarde
2 Std. 20 Min
Freakshake gusto cassata
20 min
Stufato di foglie di zucca con gamberi
1 godz.
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h