Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 1 cipolla dorata a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di piselli surgelati
- 200 g di acqua
- 1 radice fresca di zenzero, il succo (vedere consiglio)
- 150 g di mascarpone freddo
Pappardelle
- 400 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 8 tuorli
Decorazione
- 4 fette di pancetta tesa di maiale
Condimento
- 4 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 6 fette di pancetta tesa di maiale
- 25 g di burro
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4757 kJ / 1137 kcal
- Eiwitten
- 42.7 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 67.8 g
Alternatieve recepten
Polpette di riso
2 Std.
Bon bon alla fragola
2 Std. 30 Min
Arancini di riso
3 godz. 5 min
Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)
1u. 40min
Tortelli di ricotta e melanzane
1 Std. 20 Min
Gnocchi di lenticchie con luganega
1 Std. 35 Min
Cornucopia ripiena di tagliolini al merluzzo e lenticchie
2h 20min
Ravioli con cuore di nduja e pesto di melanzane
1 Std.
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 Std. 20 Min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30min
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50 Min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min