Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 1 cipolla dorata a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di piselli surgelati
- 200 g di acqua
- 1 radice fresca di zenzero, il succo (vedere consiglio)
- 150 g di mascarpone freddo
Pappardelle
- 400 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 8 tuorli
Decorazione
- 4 fette di pancetta tesa di maiale
Condimento
- 4 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 6 fette di pancetta tesa di maiale
- 25 g di burro
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4757 kJ / 1137 kcal
- Eiwitten
- 42.7 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 67.8 g
Alternatieve recepten
Pasta all'americana con pollo e salsa BBQ
45 Min
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10 Min
Risotto mantecato alle spezie e mandarino di Antonia Klugmann
3h 30min
Frittelle di cernia allo zenzero
35 Min
Salsa al formaggio di pecora
20 Min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 Min
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30min
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2h 20 min
Blinis con prosciutto di Praga
1 Std.
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50 min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1h 30 min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40 min