Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 200 g di farina tipo 0
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino raso di sale
Ripieno
- 1 cipolla piccola a pezzi
- 70 g di burro
- 200 g di funghi porcini freschi a pezzi piccoli
- 3 pizzico di sale
- 3 pizzico di pepe nero in polvere
- 40 g di farina tipo 00
- 500 g di latte
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere (optioneel)
- 1 uovo
- 80 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Terminare la preparazione
- 150 g di prosciutto cotto a fette
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1247 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata di cipolle bianche
1 Std. 25 Min
Strudel di broccoletti
1 Std. 40 Min
Focaccia con salsiccia
1h 50min
Calzoni ricotta e funghi
1h 5min
Polpette di funghi
1 Std.
Galette des rois pistacchi e ciliegie
3h
Focaccia di Carnevale salentina
3u. 40min
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1 Std. 30 Min
Focaccia alle melanzane
1h 50min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1h 50min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50min