Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 200 g di farina tipo 0
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino raso di sale
Ripieno
- 1 cipolla piccola a pezzi
- 70 g di burro
- 200 g di funghi porcini freschi a pezzi piccoli
- 3 pizzico di sale
- 3 pizzico di pepe nero in polvere
- 40 g di farina tipo 00
- 500 g di latte
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere (optioneel)
- 1 uovo
- 80 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Terminare la preparazione
- 150 g di prosciutto cotto a fette
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1247 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1 Std. 25 Min
Focaccia croccante
2h 10min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Crocchette ai funghi porcini
2 Std. 50 Min
Rustico con uova e stracchino
1 Std.
Rotolo funghi e peperoni
2 Std. 15 Min
Focaccia di Carnevale salentina
3 Std. 40 Min
Verdurine in sfoglia
1 Std.
Pitta chicculiata
4h 45 min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min
Mini burger di melanzane, manzo e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3u.