Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 fettine di carne di maiale sottili (capocollo)
- 200 g di Provolone giovane a cubetti (1 cm)
- 10 g di pepe nero macinato
- 10 g di sale
- 700 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1749 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 42.6 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 27.5 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Crocchette di riso al forno
1h 35min
Turbantini allo speck con risotto alle erbe
50 menit
Patate pelate (TM6)
5 min
Pasticcio di maccheroni alla ferrarese
2u. 50min
Sformatini di riso tricolore
1 godz. 25 min
Baguette salsiccia e cime di rapa
6 godz.
Pane maritato
30min
Focaccia sarda ai pomodori (Fogazza cun tamatiga)
3h
Mondeghili
40min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45min
Involtini lucani
50 menit
Braciole pugliesi
1j