Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di farina di grano saraceno
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
Sugo ai funghi
- 200 g di formaggio alpino stagionato a pezzi
- 120 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di funghi porcini freschi a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 50 g di vino bianco secco
Besciamella
- 1000 g di latte intero
- 100 g di farina
- 50 g di burro morbido, a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4476.9 kJ / 1069.5 kcal
- Eiwitten
- 48.4 g
- Koolhydraten
- 89.2 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne carciofi e crema di stracchino
1h
Lasagne asparagi e funghi
2 godz.
Lasagne classiche
2 godz.
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1 godz. 35 min
Lasagne al forno
2 Std. 30 Min
Rosette al radicchio
2 godz.
Filetto in crosta di patate
2 godz. 15 min
Trofie pesto e champignon
30 min
Lasagne ai funghi (senza glutine)
2 godz. 5 min
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40min
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1h
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1 Std. 10 Min