Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di foglie di alloro secche
- 600 g di anguilla, pulita ed eviscerata, a pezzi (4 cm circa)
- 80 g di vino bianco secco
- 600 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 480 g di spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2770 kJ / 662 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 61.4 g
- Vetten
- 37.2 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coniglio in umido
1h 25min
Gelato di soia
15min
Couscous con pollo, agnello e salsiccia piccante
1h 10min
Omini di pomodori
1u.
Pollo al limone
50min
Minestrone, rollè di maiale con verdure, tortini ai lamponi e muffin
1h 40min
Farina di patate
8h 15 min
Uova fiamminghe al vapore
45 min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40min
Pollo alla Marengo
1u.
Rigatoni capricciosi
1u.
Coniglio alla ligure
3h 20min