Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di foglie di alloro secche
- 600 g di anguilla, pulita ed eviscerata, a pezzi (4 cm circa)
- 80 g di vino bianco secco
- 600 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 480 g di spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2770 kJ / 662 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 61.4 g
- Vetten
- 37.2 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pappardelle di ceci alle cozze (senza glutine)
2h 20min
Brodetto alla triestina
1h
Tisana dissetante alle erbe
25 Min
Insalata di riso (6 porzioni)
45 Min
Risotto con le rane
1h 30min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Zuppa del golfo
1h 30min
Bignè cake
4h
Insalata di riso parboiled
55 Min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Zuppetta di mare con crocchette di patate
1h 50min
Farfalle con vongole e pomodorini
Geen beoordelingen