Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 400 g di polpa di agnello a pezzi (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di carote a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle bianche a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso
-
150
g di pomodori, tipo San Marzano a pezzi (2-3 cm circa)
of 150 g pomodori pelati a pezzi (2-3 cm circa) - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 360 g di pasta all'uovo secca tipo pappardelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2586 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 34.9 g
- Koolhydraten
- 73.9 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trippa alla fiorentina
1 godz. 15 min
Stracotto di manzo in umido
1 godz. 30 min
Trippa alla trasteverina
45 Min
Agnello al vino
40 Min
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2 godz. 20 min
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50min
Agnello in umido
1h 20min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10 min
Cecapreti con ragù della ciociaria
3h
Pappardelle al sugo di agnello
55 Min
Spezzatino di agnello con cipolle
55 Min
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25h 55 min