Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lasagne
- farina di semola di grano duro per infarinare
- ½ dose di pasta fresca (vegan) tratta dal Capitolo Basi del Libro "Vegan"
Ragù
- 500 g di seitan a pezzi (2 cm circa)
- 150 g di verdure miste (sedano, carote e cipolle) a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di vino bianco secco
- 400 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale, preferibilmente integrale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Besciamella
- 750 g di bevanda a base di soia non dolcificata
- 70 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale, preferibilmente integrale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di lievito alimentare in scaglie
Assemblare le lasagne
- 20 g di lievito alimentare in scaglie, + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1832 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta della nonna (vegan)
4 Std.
Lasagne alle verdure (vegan)
2h
Lasagne alla parmigiana
3 Std. 25 Min
Torta gelato cocco e lamponi (vegan)
5h 30min
Carbonara di seitan
40 min
Pasta al forno vegana
1 Std.
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1 Std.
Erbazzone (vegan)
2h 20 min
Pasta fresca (vegan)
1h 10 min
Tagliatelle al ragù di seitan e verdure
40 min
Pesto alla genovese (vegan)
10min
Lasagna classica (senza lattosio)
1h 45 min