Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di farina tipo 00
- 600 g di coppa di maiale per arrosti, a bocconcini (2-3 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di lardo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di vino rosso
- 100 g di brodo di carne
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 2 - 3 foglie di alloro fresche, lavate e asciugate
- 2 - 3 chiodi di garofano
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2109 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 36.2 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Costine di maiale alle verze
1 godz. 20 min
Manzo con olive e peperoni
35 min
Pollo alla cacciatora
50 min
Spezzatino di manzo con patate
1 godz. 10 min
Spezzatino di manzo e fagioli
1 godz. 30 min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 min
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min
Filetto ai funghi
1h
Gulash tirolese
1 godz. 30 min
Stufato di pollo e basilico
35 min
Costine in umido
1 godz. 20 min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h