Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di petto di pollo (4 fette)
- 12 - 20 fettine di pancetta tesa di maiale (in base alla dimensione dei rotoli)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 scalogno a pezzi
- 150 g di carne trita mista (manzo e maiale)
- 1 uovo
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati e asciugati
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di sale
- 12 - 20 fette di Fontina
- 800 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2222 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 32.9 g
- Vezels
- 187.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone al Varoma con contorno
1 Std. 45 Min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Involtini al pomodoro
55min
Tacchino in agrodolce
1h 10min
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40 min
Filetto ai funghi
1 godz.
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1h 5min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1h 10min
Involtini di vitello
35 min
Involtini di carne al Varoma
40 min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 min
Scaloppine ai funghi
40 min