Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cialda di Parmigiano reggiano
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
Tortino di patate
- burro q.b.
- farina di mais q.b.
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di pane raffermo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 500 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fettine sottili (5 mm circa)
- 500 g di acqua
- 2 uova
- 120 g di mozzarella, tagliata in 6 pezzi
Termine della preparazione
- 50 g di insalata valeriana, lavata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1381 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 18.3 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Tortini di zucca
1h 20min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Patate duchessa
1h
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min
Sformatini di fiori di zucca
1h 30min
Cheesecake salata asparagi, ricotta e robiola
5h
Polpette di carciofi e scamorza
1h
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1h 20min
Soufflé alla salsiccia e zucca
1h 30min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min