Tortino di patate dal cuore morbido

Tortino di patate dal cuore morbido

4.4 41 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
6 porzioni

Ingrediënten

Cialda di Parmigiano reggiano
  • 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
Tortino di patate
  • burro q.b.
  • farina di mais q.b.
  • 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di pane raffermo
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 500 g di patate a pasta farinosa pelate e a fettine sottili (5 mm circa)
  • 500 g di acqua
  • 2 uova
  • 120 g di mozzarella tagliata in 6 pezzi
Termine della preparazione
  • 50 g di insalata valeriana lavata

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 20.2 g
Calorieën 1381 kJ / 330 kcal
Vetten 18.3 g
Vezels 1.3 g
Koolhydraten 22.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...