Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 melanzane viola
Sugo di pomodoro
- 60 g di cipolla dorata a pezzi
- 50 g di carota a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
Melanzane
- olio di arachidi q.b.
Terminare la preparazione
- 250 g di mozzarella a pezzi
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato, a pezzi (stagionatura 36 mesi)
- 250 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1368.8 kJ / 327.2 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 15.5 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne alla bolognese
3 Std.
Lasagne classiche
2h
Pasta al forno classica
1 Std. 30 Min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Lasagna rucola, zucchine e formaggio di capra
2h
Parmigiana di melanzane
2h
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 Min
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1 Std. 45 Min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1 Std. 30 Min
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1h 5min
Lasagne alla bolognese
2 Std. 15 Min
Sformato di noodle
1 Std. 30 Min