Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 70 g di peperone verde, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolla rossa a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di passata di pomodoro
- 2 cucchiaini di salsa piccante, rossa
- 600 g di patate, pelate e a pezzi (4 cm)
- 400 g di brodo di pesce
- ½ cucchiaino di sale
- 500 g di polpo precotto a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 903 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 9.4 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari alla napoletana
40 min
Agnello al vino
40 min
Calamari in umido
55 Min
Zuppa di pesce misto
40 min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20min
Zuppa di baccalà
1h
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 min
Calamari alla marchigiana
35 min
Riso con polpo
1 Std. 10 Min
Riso ai frutti di mare
1h 40min
Cacciucco
1h 20min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min