Timballo di riso al ragù e uvetta

Timballo di riso al ragù e uvetta

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 60 g di cipolla a metà
  • 60 g di carota pelata e a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g di gambo di sedano a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 450 g di carne trita di manzo
  • 20 g di concentrato di pomodoro
  • 1 cucchiaino di sale
  • 40 g di uvetta
  • 8 fiori di zucca puliti
  • 20 g di provola a cubetti
  • 850 g di acqua
  • 250 g di riso Carnaroli
  • uvetta a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 31.9 g
Calorieën 1954 kJ / 467 kcal
Vetten 9 g
Vezels 2.4 g
Koolhydraten 64.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...