Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 50 g di semola di grano duro
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di luganega, spellata e a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 100 g di stracchino
Sugo ai porcini
- 60 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi porcini freschi a fettine
- 50 g di burro
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2870 kJ / 686 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 44.5 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli con ripieno di pesce
1 godz. 30 min
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1 godz. 40 min
Cannelloni di maiale in sugo di verdure
1 godz. 5 min
Scaloppine al tartufo
50min
Cecapreti con ragù della ciociaria
3h
Maltagliati al basilico con tartufi di mare
2óra
Ravioli di cioccolato con crema alla vaniglia
1h 20min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20min
Ravioli di pesce spada ai pistacchi
2óra
Ravioli con cuore di nduja e pesto di melanzane
1h
Risotto funghi, salsiccia e olive
35p
Cannelloni di carne
2óra