Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 50 g di semola di grano duro
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di luganega, spellata e a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 100 g di stracchino
Sugo ai porcini
- 60 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi porcini freschi a fettine
- 50 g di burro
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2870 kJ / 686 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 44.5 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli tricolore
1h 45min
Tagliatelle panna e funghi
1h
Ravioli con ripieno di carne
1h 40min
Paté di funghi
1h 30min
Ravioli di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1 Std. 5 Min
Ravioli alla carbonara
1h 30min
Salsa alle castagne
45min
Cecapreti con ragù della ciociaria
3 Std.
Costine di maiale caramellate alla mela
2 Std. 35 Min
Ravioli ai grani antichi con ricotta e pesto di pistacchi
1 Std. 5 Min
Ravioli di ricotta
2h
Ravioli ai funghi porcini
3 Std.