Ravioli luganega e porcini

Ravioli luganega e porcini

4.9 16 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u.
6 porzioni

Ingrediënten

Pasta fresca
  • 250 g di farina tipo 0
  • 3 uova
  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
  • 50 g di semola di grano duro
Ripieno
  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di luganega spellata e a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 100 g di stracchino
Ravioli
  • farina tipo 0 q.b.
Sugo ai porcini
  • 60 g di cipolla
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di burro
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di funghi porcini freschi a fettine
  • 50 g di vino bianco

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 1191.9 mg
Eiwitten 27.9 g
Calorieën 2980.7 kJ / 712.4 kcal
Vetten 46.6 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 17.9 g
Koolhydraten 44.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...