Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno ai funghi e zucca
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 10 g di pangrattato
- 4 funghi champignon, di media grandezza, Puliti, i cappelli separati dai gambi
- 250 g di zucca cotta a pezzi
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 tuorlo d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Ripieno aromatico ai funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio mondato
- 4 funghi champignon, di media grandezza. Puliti, i cappelli separati dai gambi
- 30 g di pangrattato
- 10 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 50 g di pasta di salsiccia
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 971 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 15.6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi ripieni
50min
Polpette di funghi
1h
Stufato di piselli e carciofi
45 min
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1h
Zuccottini di melanzane
45 min
Falsomagro alla siciliana
3h 30min
Polpette di funghi alla siciliana
50min
Mignolata
3h 30min
Funghi ripieni di salsiccia
40 min
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40 min
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min