Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lagane
- 400 g di farina di semola di grano duro rimacinata + q.b. per infarinare
- 210 g di acqua
Condimento
- 320 g di ceci in scatola, scolati
- 60 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale + q.b.
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino fresco a pezzi
- 250 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2297 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 96.5 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 8.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta e lenticchie
50 Min
Pasta e ceci con pomodorini
40 min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Pasta e fagioli cannellini
40 min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min
Pasta e patate con provola
1 Std.
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40 min
Lagane e ceci
1 Std.
Lagane, ceci e vongole
30 min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1h 40 min
Gnocchi alla sorrentina
1h 25 min