Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g di acqua salata
- 320 g di tagliolini
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne trita di manzo
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di vino bianco secco
- 1 cipolla in quarti
- 800 g di polpa di zucca a tocchetti (1-2 cm)
- sale
- 100 g di speck a cubetti
- 250 g di stracciatella
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2293 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 38.4 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Casarecce risottate al limone
30 min
Trofie yogurt e gamberetti
20 min
Nidi di tagliolini al pestato di pistacchio
20 min
Pappardelle rucola e ricotta
1 godz.
Tubettini alla maiorese
55 min
Involtini di salmone e melanzane
1 godz.
Orecchiette con pomodorini, rucola e patate
4 Std.
Torta di paccheri in crosta di frutta secca
1 Std. 40 Min
Cannelloni di pesce con crema di cavolfiore
1 Std. 30 Min
Rotolo di patate con salmone affumicato
1h 10min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 min
Rigatoni affumicati
25min