Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di patate a cubetti (1 cm)
- 200 g di melanzane a cubetti (1 cm)
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 100 g di mandorle tostate non salate
- 4 spicchi di aglio a metà
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di pomodori freschi in quarti
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua
- pangrattato q.b.
-
400
g di pasta secca tipo busiate
of 400 g di pasta secca tipo fusilli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2213 kJ / 529 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 59.6 g
- Vetten
- 24.2 g
- Vezels
- 7.7 g
Alternatieve recepten
Panelle
1 godz. 25 min
Pesto alla siciliana
15min
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50 Min
Cartocci e viennesi siciliani
3sa 15 dk
Timballo di anelletti al forno
1 godz. 40 min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 min.
Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle
1óra 30p
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 min.
Tortiglioni in salsa eoliana
40 min.
Pesto di nocciole
10min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 min.
Pesto alla trapanese
20 Min