Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g di pasta secca tipo penne
- 2 limoni, preferibilmente biologici
- 30 g di burro, morbido
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 3 carciofi
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2414 kJ / 577 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 62.1 g
- Vetten
- 30.7 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30min
Fusilli ai carciofi e piselli
30min
Penne al ragù vegetale, finocchietto selvatico e scaglie di Parmigiano reggiano DOP (di Francesca Romana Barberini)
35min
Penne melanzane e menta
50min
Rigatoni capricciosi
1h
Pipette primaverili
45min
Penne risottate carciofi e zucca
40min
Fusilli, carciofi e cacio
40min
Penne tonno, pinoli e limone
30min
Lagane, ceci e vongole
30min
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20min