Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di vongole, fatte spurgare in acqua e sale
- 350 g di ceci bianchi lessi
- 400 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino piccante fresco
- 320 g di pasta secca, tipo lagane o pappardelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1937 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 73.1 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta e ceci con pomodorini
40min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta e fagioli cannellini
40min
Scarola imbottita alle acciughe
1 Std.
Pasta integrale fagioli e cozze
1 Std.
Lagane e ceci in purea
1 godz. 20 min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min
Quadrucci seppie e piselli
1 godz. 45 min
Lagane e ceci
1 Std.
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1h 30min
Orecchiette cime di rapa e seitan
40min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1 Std.