Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 900 g di acqua circa
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 50 g di scalogno
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco piccolo, senza semi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di vino bianco secco
- 350 g di pasta secca tipo fusilli
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 120 g di pomodorini ciliegia in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne risottate con le cozze
1 godz. 5 min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min
Tagliatelle ai funghi
1hod.
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 godz. 5 min
Penne con le cozze
1hod.
Spaghetti cozze e gamberi
25min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 Min
Penne di farro con pesce spada
40 Min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1 Std. 20 Min
Spaghetti al tonno
40 Min
Cavatelli ai frutti di mare
1hod.
Fusilli integrali gamberi e zucchine
40 Min