Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 peperone giallo
- 1 peperone verde
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
-
250 - 300
grammi di pomodori pelati a cubetti (1 cm)
of 250 - 300 g di pomodori, tipo San Marzano a cubetti (1 cm), spellati e senza semi - 40 g di capperi sotto sale, dissalati (precedentemente ammollati in acqua tiepida)
- 50 g di olive nere denocciolate
- 320 g di spaghettini
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1774 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 69.3 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min
Farfalle ai peperoni e tonno
50min
Penne alla puttanesca
35min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 Std. 25 Min
Tagliatelle mediterranee
35min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Fusilli e melanzane
25 Min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40min
Orecchiette con pomodorini, rucola e patate
4h
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min