Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
12
fettine di vitello (circa 600 g)
of 12 filetti di manzo (circa 600 g) (vedere consigli) - 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe + q.b.
-
100
g di prosciutto cotto a listarelle doppie
of 100 g di pancetta a listarelle doppie - 50 g di vino rosso
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 pizzico di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1038 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saltimbocca alla romana
25min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Involtini di carne al Varoma
40min
Involtini di manzo con patate
1h 40min
Involtini di vitello
35min
Involtini di maiale con spinaci
55min
Uova ripiene di prosciutto
15 Min
Cestino di pomodoro ripieno
1 Std. 10 Min
Polpette al sugo
45 Min
Polpettone classico
1 Std. 15 Min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min
Scaloppine alla pizzaiola
25min