Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di farina, per infarinare
- 600 g di filetto di maiale a pezzi (3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 limone, il succo (preferibilmente biologico)
- 200 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 rametto di timo, le foglioline lavate
- 2 pezzi di zenzero fresco
- 100 g di panna da cucina
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1527 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 27.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone al Varoma con contorno
1u. 45min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1 Std.
Rollè di maiale farcito con salsa alle mele
1h 50min
Rotolo di pollo e pancetta alla fontina
1h 35min
Coppa di maiale in umido
1 Std. 30 Min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Involtini di vitello
35min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1 Std.
Filetto di maiale con crema di funghi
35min
Spezzatino alla birra scura
13u. 30min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 Min
Polpette classiche
1 Std.