Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g di carne di coniglio in pezzi (3x3 cm) lavato in una miscela di acqua, aceto e sale
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 20 g di aceto di vino rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 16 pomodori ciliegino a metà
- 10 olive nere denocciolate
- 5 bacche di ginepro
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 limone, preferibilmente biologico, in quarti
- 20 foglie di basilico fresche
- 8 fette di pane
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1777 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moscardini al limone
30 min
Seppie con i piselli
40 min
Coniglio ai funghi
1h 10 min
Coniglio alla siciliana
1h 20 min
Agnello in umido
1h 20 min
Coniglio alla ligure
3h 20min
Agnello al vino
40 min
Coniglio in porchetta
1h 20 min
Coniglio all'appetitosa
1h 10 min
Coniglio stufato
1h 10 min
Coniglio ai carciofi
1h 25 min
Coniglio in umido
1h 25 min