Risotto seitan e funghi

Risotto seitan e funghi

4.2 11 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di cipolla
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 40 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida per 10 minuti, strizzati e a pezzi
  • 70 g di seitan a cubetti (1 cm)
  • 320 g di riso a chicco corto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
    ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 1 pizzico di pepe
  • 50 g di formaggio di riso a scaglie

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 14 g
Calorieën 1711 kJ / 409 kcal
Vetten 10.7 g
Vezels 2.3 g
Koolhydraten 68.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...