Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di funghi secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti, strizzati e a pezzi
- 70 g di seitan a cubetti (1 cm)
- 320 g di riso a chicco corto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di pepe
- 50 g di formaggio di riso a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 68.6 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagioli di soia alla mediterranea (vegan)
30 Min
Tagliolini al tartufo
45 Min
Carbonara vegana
30 Min
Insalata di riso, funghi e salmone
40 Min
Risotto anatra e lamponi
1 Std.
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Fusilli alle cozze piccanti
55min
Crostata di carciofi e olive (vegan)
1 Std. 15 Min
Penne seitan, mandorle e salvia
20 Min
Quiche di spinaci e arance di Sicilia
45 Min
Riso basmati e seitan con citronette al limone
40 Min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1 Std. 30 Min