Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di funghi secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti, strizzati e a pezzi
- 70 g di seitan a cubetti (1 cm)
- 320 g di riso a chicco corto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di pepe
- 50 g di formaggio di riso a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 68.6 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carbonara vegana
30 Min
Lasagne alla bolognese (vegan)
2h
Straccetti di seitan ai funghi
30 Min
Crêpes senza uova
1h 35min
Polpettone di seitan
50 Min
Spezzatino di seitan con patate e carote
1 Std. 20 Min
Penne seitan, mandorle e salvia
20min
Salsa alle arachidi
1 Std. 20 Min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40min
Zupfkuchen (vegan)
9h 10min
Carbonara di seitan
40min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1 Std. 30 Min