Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 200 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 1 pezzo di scorza di limone, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 1 pizzico di sale
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di panna fresca liquida
- 350 g di tagliolini all'uovo
- 20 g di pistacchi tritati (optioneel)
- Voeding
- per 4 porzione
- Calorieën
- 4343 kJ / 1038 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 73.6 g
- Vetten
- 73.1 g
- Vezels
- 8.2 g
Alternatieve recepten
Maltagliati in crema di carote e speck
40 Min
Rigatoni affumicati
25 min
Linguine al salmone e vodka
20min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 Min
Tagliatelle Sol di Sicilia
1h 30min
Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle
30 Min
Farfalle pesto e gamberi
20min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 Min
Penne al sedano
30 Min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30 Min