Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (solo la parte colorata)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso senza semi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di scampi puliti (peso da interi 800 g circa)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 160 g di pasta secca tipo bavette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2711 kJ / 648 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 64.9 g
- Vetten
- 32.9 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Spaghetti al polpo
1óra 10p
Paccheri zucca e gamberoni
50min
Linguine ai gamberoni
30min
Lasagne al profumo di mare
1h 35min
Pepata di cozze
55min
Bavette con scampi all'arancia
15 min
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50min
Linguine al nero di seppia
45 min
Farfalle pesto e gamberi
20 min
Spaghetti alla marinara in bianco
50min
Penne al ragù di polpo
1óra