Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (solo la parte colorata)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso senza semi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di scampi puliti (peso da interi 800 g circa)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 160 g di pasta secca tipo bavette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2711 kJ / 648 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 64.9 g
- Vetten
- 32.9 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne al ragù di polpo
1h
Spaghetti alla chitarra con aragosta
1h 30min
Linguine ai gamberoni
30 min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Spaghetti al polpo
1h 10min
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4h
Spaghetti cozze e gamberi
25min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 Min
Ravioli di pesce spada ai pistacchi
2h
Bavette con scampi all'arancia
15 min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min