Risotto primavera allo speck
TM6 TM5

Risotto primavera allo speck

4.5 (30 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi

Verdure

  • 1000 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 g di fave fresche
  • 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti

Risotto

  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • 80 g di speck Alto Adige IGP a cubetti (1 cm)
  • 50 g di vino bianco secco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
    of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 30 g di burro

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2180 kJ / 521 kcal
Eiwitten
18 g
Koolhydraten
67 g
Vetten
22 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten