Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
Verdure
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di fave fresche
- 150 g di fagiolini verdi freschi, puliti
Risotto
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 80 g di speck Alto Adige IGP a cubetti (1 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2180 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto rosmarino e speck
25 Min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35min
Risotto affumicato
35min
Risotto alla castellana
35min
Risotto con speck, noci di macadamia e prugne secche
30 min
Risotto con salsiccia e piselli
40 min
Risotto con salsiccia e uva
40 min
Risotto alle erbe aromatiche
35min
Risotto con pancetta, noci e panna
35min
Risotto ai peperoni e tonno
40 min
Risotto verde
30 min
Risotto alla campagnola
30 min